zondag 2 december 2007

Introductie Biologische Productenvereniging Achterhoek


De BPA is opgericht in 1996. Er zijn 16 biologische bedrijven uit de Achterhoek lid of aspirant lid. Doel van de vereniging is om samen te werken aan verbetering van de regionale afzet van biologische producten. Door de leden wordt een breed assortiment aan biologische verswaren voortgebracht: aardappels, groenten, fruit, zuivel en vlees.

Rechtsboven ziet u het logo van de BPA. Het stelt een kiempje voor, dat staat voor het initiatief van de BPA om zelf het heft in handen te nemen bij de afzet van de producten. In het verleden gingen veel producten voor lage prijzen naar de groothandel, wat weinig uitzicht bood voor de toekomst. De leden van de BPA proberen nu de producten rechtstreeks in de omgeving af te zetten, zonder de tussenschakel van een groothandel. Met dit initiatief is hopelijk een 'kiem' gelegd voor structurele ontwikkeling van de biologische landbouw in de Achterhoek.

Door BPA-producten te kopen ondersteunt u deze ontwikkeling. Zo kunt u tegelijkertijd genieten van heerlijke biologische producten én eraan bijdragen dat onze 'kiem' steeds groter wordt!

Ga naar ... Verkooppunten
Ga naar ... Biologische groente pakketten op maat
Ga naar ... Biologische varkenshouderij ´t Helder

Geen opmerkingen: