maandag 5 november 2007

VOORBEREIDINGEN 1e LUSTRUM KERSTMARKT DE HUVE EIBERGEN

Op vrijdag 14 december wordt er voor de 5e keer weer een kerstmarkt georganiseerd, door de vrienden van de Huve in Eibergen. De markt staat midden in het centrum van Eibergen rondom de oude Mattheüs kerk en de Huve. Elk jaar mag de organisatie zich verheugen op het groeiende aantal kramen, dit jaar verwacht de organisatie dan ook 80 kramen te kunnen plaatsen.

Naast de vele kramen met diverse kerstartikelen zijn er dit jaar ook weer volop randactiviteiten. Vrijdag 14 december zal er weer sinds jaren een trein rijden in Eibergen dit keer wel een heel bijzondere namelijk een kersttrein. Verder zal er een speciale kerstzweefmolen aanwezig zijn. Kortom het belooft weer een grote happening te worden!

De oude Mattheüs kerk is tijdens de markt ook te bezichtigen, de kerk heeft schitterende fresco’s , ook zullen er met regelmaat koren kerstliederen ten gehore brengen. De markt begint om half 3 en zal eindigen om 20.30 uur. Verder zal op de markt de trekking plaatsvinden van de Sinterklaasactie van de plaatselijke middenstands vereniging de E.O.V. Rondom de kramen staan vuurpotten en de verder zijn de kramen feestelijk verlicht, een markt waar u moet zijn geweest.

Voor deelname aan de kerstmarkt kunt u bellen met 0545-261408/06 33 02 22 38 en voor informatie over de kerstmarkt kunt u de website van de Huve bezoeken.

Bron: Marline.nl
Meer kerstmarkten in Gelderland: Gelderse Kerstmarkten

Geen opmerkingen: